Verzend-, retour- & betalingsinformatie

Verzenden

Wij verzenden uw pakket met PostNL. In het algemeen zullen pakketten welke voor 15.00 uur besteld zijn, de volgende dag bij u aangeboden worden. Onder normale omstandigheden zult u uw bestelling binnen 48 uur ontvangen. Op zondag worden er geen pakketten bezorgt.

Wij doen onze uiterste best om uw bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen!

 Wij rekenen € 5,50 verzendkosten per bestelling. Wanneer uw totale bestelling meer dan € 30,- is dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. De retour kosten zijn wel voor u.

Dit geld voor verzendingen en bestellingen binnen Nederland. Bent u woonachtig buiten Nederland en u wilt een bestelling plaatsen, neem dan contact op met de winkel. Wij zullen u dan verder helpen met uw bestelling en verzending.

 

Retour

Mocht u niet geheel tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u de aangekochte producten naar ons retourneren tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden.U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bremas.nl of 0182-374784. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

 

Stuur bij retourneren voor de volledigheid altijd een retourformulier mee. Deze kunt u downloaden/printen via de onderstaande button.

Wij verzoeken u om dit formulier in het te retourneren pakket te doen. Dit versoepelt de retournering en zorgt ervoor dat wij u snel en gemakkelijk het verschuldigde bedrag kunnen overmaken.

 

Betaling

 

U kunt in onze webshop betalen met IDeal.